NYOLCADIK NAP- túl a 72 órán

 2011.05.08. 12:14

Túlvagyok azon a bizonyops 72 órán, nincs már nikotin a véráramomban. Érzelmileg instabil állapotban vagyok, de minden átmeneti.

Röviden néhány tipp:

- igyunk sok vizet, vagy az első 3 napban gyümölcslevet, főleg magas C-vitamin tartalmút.

- ne együnk túl sokat, de többször, elosztva egész nap- a vércukorszintünk így egyenletesebb lesz.(A nikotin befolyásolta a vércukorszintünket is, így nem éreztük magunkat éhesnek.Én össze-vissza ettem eddig, főleg este, napközben gyakran nem, délelőtt szinte soha...)

- igyunk feleannyi kávét,mint eddig. A nikotin a koffein lebontását gyorsította, így most fele mennyiség is elég lesz a kávénkból.

- ne felejtsd, ha rosszul érzed magad, ez azért van,mert beteg vagy és most gyógyulsz.

- légy megértő magaddal - ha irritált vagy és túlreagálsz dolgokat, ha értelmetlenül veszekszel.Próbáld visszafogni magad, de tudd, hogy ez természetes velejárója a dolgoknak. Azért ne koncolj fel senkit:)

- ha hirtelen rádtör a "vágy", csak pár percig tart. Többnek tűnik,de próbáld ki:stopperrel mérd meg-max. 3 perc.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dohanyo.blog.hu/api/trackback/id/tr252886978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása